Casa Massa

Estac, Lleida
13 Reviews on Casa Massa
5

Rating by category:

  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality

¿Have you been to this property?

Write your review

Filter by trip type:

Filter by overall rating:

Sort by:

Travellers reviews

Sílvia Bio M...

Sílvia Bio M... 1 review

"Vacances amb encant!"

5
Reviewed on
Enguany és el quart any que passem les nostres vacances d'estiu al Pallars Sobirà i tots els anys hem estat a Estac. Casa Massa és perfecte per hospedar-se: acollidora, àmplia, tranquil·la,... I la seva mestressa, la Núria, un encant!
Totalment recomenable si voleu gaudir de la natura, del cel i del silenci.
Sílvia i Miguel
Was here on August 2018, family
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Marc Gilaber...

Marc Gilaber... 1 review

"Ambiente familiar y tranquilidad en medio del Pirineo"

5
Reviewed on
The owner has certified that this person stayed at their property.
Nos acogieron de forma muy hospitalaria y estuvimos como en familia durante nuestra estancia. El taller astronómico que ofrecen es muy recomendable, nunca había visto un cielo nocturno como allí!
Was here on July 2016, couple
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Nina Img

Nina Img 1 review

"Casa rural mil estrellas "

5
Reviewed on
The owner has certified that this person stayed at their property.
Lugar ideal para los que buscamos tranquilidad, conectar con la naturaleza, observar las estrellas y comer bien. Los anfitriones son excelentes y la casa también.
Was here on July 2016, couple
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Xavier Morat...

Xavier Morat... 3 reviews

"Fin de semana de desconexion"

5
Reviewed on
The owner has certified that this person stayed at their property.
Estac es un lugar perfecto para relajarse, desconectar de la ciudad, disfrutar de la montaña, de la tranquilidad, de un aire limpio y un cielo nocturno perfecto para vislubrar las estrellas. Ademas de la inmensidad de rutas de la zona se puede disfrutar de quesirias artesanas y de la ramadería de la zona
Was here on April 2016, couple
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Antònia M. G...

Antònia M. G... 1 review

"Un cap de setmana tranquil i ple de descobertes"

5
Reviewed on
The owner has certified that this person stayed at their property.
Hem passat un cap de setmana molt agradable, tranquils i ben atesos.
Ho necessitàvem!
Paisatge molt bonic, molts indrets per conèixer, productes de la terra i tot amb un encant especial.
El tracte de la Núria, proper i excel•lent!
Atents a qualsevol intolerància i/o al·lèrgia alimentària! Important!!!
El taller de fotografia de l’Òscar ens ha ofert una nova mirada de l'entorn que aconsellem i pensem anar practicant.
Gràcies Núria, gràcies Òscar!
Us recomanem la casa
Was here on April 2016, couple
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Imma Grau Ve...

Imma Grau Ve... 1 review

"Ha estat un plaer i ens han cuidat molt bé"

4
Reviewed on
Hem estat a casa Massa durant 4 nits per la setmana santa. Ens han cuidat molt bé, Molt bon esmorzar i també molts bons sopars.Com a casa!!!
Was here on March 2016, couple
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Sigfrid Quer...

Sigfrid Quer... 1 review

"Un fin de semana inmejorable. "

5
Reviewed on
The owner has certified that this person stayed at their property.
Un paisaje espléndido, una temperatura agradable, una compañía maravillosa pero sobre todo una casa muy confortable y un trato muy familiar con discreción. Las cenas y desayunos a la altura del lugar. Gracias Núria
Was here on December 2015, friends
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Jordi Jutgla...

Jordi Jutgla... 1 review

"Estancia realmente acogedora"

5
Reviewed on
The owner has certified that this person stayed at their property.
Pasamos una noche muy agradable y acogedora en Estac. El pueblo es una pequeña joya para el que busque relajarse y desconnectar. Casa Massa muy comoda y bonita, realmente nos sentimos como en nuestra propia casa. Y la atención familiar de Núria inigualable.
Muy recomendable!
Was here on November 2015, couple
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Pau Padullés...

Pau Padullés... 1 review

"Calma y tranquilidad en pleno Pallars"

5
Reviewed on
The owner has certified that this person stayed at their property.
Casa Massa es un lugar perfecto para passar tres o cuatro días, en família, con la pareja o también con amigos! Es una casa rural muy acogedora sus propietarios son de lo más agradable. Las vistas y el paisaje son espectaculares. Ideal para descansar y desconectar del ritmo intenso de la ciudad.
Was here on November 2015, couple
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality
Gloria Estev...

Gloria Estev... 1 review

"Un lloc molt acollidor"

5
Reviewed on
The owner has certified that this person stayed at their property.
Un lloc on desconectar i on tens moltes coses per veure i visitar.
La casa molt acollidora amb uns esmorzas bonissims i un sopars molt abundants les habitacions molt maques i amb tot el necessari. Només li falta una mica d'escalforeta doncs pel meu gust un parell de graus més dins l'habitació.
Zona per visitar un munt d'indrets si no et neva! Ho recomano.
El poblet molt petit i coquetó
Val la pena tota la zona doncs hi ha un munt de coses a fer.
Was here on November 2015, couple
  • Cleaning
  • Hosted by the owner
  • Surroundings
  • Amenities
  • Value for money
  • Sleep quality

Response from Casa Massa's owner:

Moltes gràcies Glòria tindrem en compte la teva valoració sobre la calefacció. És un tema molt personal i a la vegada es pot gestionar des de la mateixa habitació.
Una abraçada,
Núria